OVER ONS

Home > Over ons

Al meer dan vijf jaar kun je in de binnenstad van Assen terecht bij Tulay's Hairlounge voor knippen, kleuren, styling en heerlijke producten. Zodra je binnenstapt in onze trendy kapsalon ervaar je direct de ontspannen sfeer en weet je dat je goed zit. Of je nou komt voor een compleet nieuw kapsel, je huidige coupe een frisse look wilt geven of op zoek bent naar advies of stylingproducten, bij Tulay’s Hair Lounge ben je absoluut aan het juiste adres.

 

Tulay Balta; de trotse eigenaresse van Tulay's Hairlounge Assen voert het kappervak al meer dan 23 jaar met veel plezier uit en zorgt samen met haar team voor je gewenste coupe en een fijne kapperservaring.

 

Sinds augustus zijn wij verhuisd naar onze nieuwe salon in dezelfde straat! Met meer ruimte, een nieuwe inrichting en een frisse look zorgen wij nu voor een nóg betere ervaring!

"Bij Tulay’s Hair Lounge sta je als klant in de schijnwerpers"

Bij Tulay’s Hair Lounge sta je als klant in de schijnwerpers. Je wordt niet alleen in de kappersstoel op je wenken bediend, je krijgt net ietsje meer bij Tulay’s Hair Lounge.

 

Een kopje koffie of een speciale thee tijdens het wachten krijg je met een glimlach! Wil je voor of na het knippen nog snel even aan het werk of meteen een foto van je nieuwe kapsel op Facebook of Twitter plaatsen? Dan krijg je van Tulay’s Hair Lounge gratis WiFi.

 

De salon geeft dankzij de perfecte locatie eenvoudig toegang tot alles wat de binnenstad van Assen te bieden heeft.

Parkeren kan in de nabij gelegen parkeergarage aan de Torenlaan.

 

TULAY'S HAIRLOUNGE

Kerkstraat 18

9401 GW Assen

0592-315595

info@tulayshairlounge.nl

AANMELDEN ALS NIEUWE KLANT

Nieuwe klant? Like onze Facebook-pagina via onderstaande knop en ontvang direct 15% korting op je eerste knipbeurt!

Like onze pagina!

OPENINGSTIJDEN

Maandag

Gesloten

Dinsdag

09:00 - 18:00

Woensdag

09:00 - 18:00

Donderdag

09:00 - 18:00

Vrijdag

09:00 - 18:00

Zaterdag

09:00 - 16:00

Zondag

Gesloten

© 2018 Tulay's Hairlounge. All Rights Reserved.